Descargar AudioLibro Catalunya des del mar de Carlos Barral

Descargar AudioLibro Catalunya des del mar de Carlos Barral año 2006

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Catalunya des del mar
 • Autor del audiolibroCarlos Barral
 • Fecha de publicación: 21/10/2006
 • EditorialEDICIONS 62
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788429758795
 • Valoración del audiolibro: 8.84 de un máximo de 10
 • Votos: 386
 • Autor(a) de la reseña: Musia Infante
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.36 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 21/9/2018
 • Duración: 3 horas con 30 minutos (144 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 10/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - MPEG4 - ATRAC - MP3 - WMA - FLAC - MPEG-4 SLS (compresión 7Z - RPM - LHA - ZIP - RAR - ACE)
 • Incluye un resumen PDF de 34 páginas
 • Duración del resumen (audio): 25 minutos (17 MB)
 • Servidores habilitados: 4Shared - BitShare - Hotfile - Google Drive - Filedropper
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Publicat el 1982, Catalunya des del mar suposa la primera incursió de Carlos Barral en l’escriptura en llengua catalana. Resum de molts viatges reals fets per l’autor, Catalunya des del mar és un viatge imaginari que serveix per descriure, amb un detallisme quasi maniàtic, la costa catalana compresa des de l’embocadura de la Sènia fins al cap de Leucata. Lligat des de la infància a les comunitats marineres de Catalunya, i de manera molt particular a la de Calafell, i apassionat de la navegació a vela, en acceptar l’encàrrec d’aquest llibre, Carlos Barral es va proposar una descripció totalitzadora en el curs de la qual cavalquen la representació minuciosa de la geografia física de la costa, la geografia humana amb una dimensió històrica i gastronòmica, l’ecologia amb els seus subratllats de perills i de nostàlgia, i l’anecdotari que constantment remet a les tradicions perdudes. “Catalunya des del mar és més que un quadern de bitàcora i inclús va més enllà del relat de les peripècies d’un viatge marítim, tot i que també se’n pot fer aquesta lectura. Sovint els records i les reflexions actuen de contrapunt al text que s’enriqueix i ens enriqueix en mostrar-nos les vicissituds del seu principal protagonista, l’escriptor Carlos Barral, fent feines de patró del Capitán Argüello.” Carme Riera

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros de la editorial EDICIONS 62

Otros audiolibros del año 2006

Otros audiolibros del género o colección Ciencias Humanas

Otros audiolibros en el idioma Catalán