Descargar AudioLibro Analectes de Confuci

Descargar AudioLibro Analectes de Confuci año 2007

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Analectes
 • Autor del audiolibroConfuci
 • Fecha de publicación: 29/1/2007
 • EditorialFRAGMENTA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788492416066
 • Valoración del audiolibro: 7.26 de un máximo de 10
 • Votos: 714
 • Autor(a) de la reseña: Auga. Lupercio
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.3 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 8/7/2018
 • Duración: 4 horas con 22 minutos (176 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 17/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - WAV - MPEG4 - AIFF - FLAC - MP3 - MPC (compresión TAR.BZ2 - RAR - ARC - CBZ - ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 30 páginas
 • Duración del resumen (audio): 22 minutos (15 MB)
 • Servidores habilitados: 4Shared - FileServe - Dropbox - MEGA - Google Drive - Torrent - Demonoid - SendSpace
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: «Sóc un amant dels antics, un que s’afanya a buscar-los.» Confuci no se sent creador, sinó transmissor. El seu objectiu és, en conseqüència, educatiu. No en va, les Analectes comencen amb una saborosa invitació al coneixement: «Aprendre i, en cada ocasió, practicar el que s’ha après: ¿que no és un goig, això?» A través de l’incansable amor a l’estudi caldrà anar construint l’home noble capaç de governar mitjançant la virtut. Amb un gran escepticisme, però, sobre els polítics: «“Els qui es dediquen a la política avui dia, ¿què tal són?” El Mestre digué: “¡Ai! Gent de poca talla; no cal comptar-hi.”» Les Analectes de Confuci són un dels llibres bàsics de la humanitat que han exercit una influència més àmplia i persistent. Precisament pel fet de constituir un dels llibres fonamentals del confucianisme —la tradició espiritual central que des de l’antigor ha vertebrat la civilització xinesa—, aquesta obra ha estat un referent essencial al llarg de les generacions per al món xinès i el seu àmbit d’irradiació en l’Àsia oriental. Tot i el seu estil atomitzat, anecdòtic, el·líptic, descontextualitzat, aparentment deixat a l’atzar, les Analectes ens ofereixen, després d’una lectura pausada i reflexiva, una imatge força viva i matisada d’un antic mestre, el seu entorn i el seu ensenyament.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2007

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros de la editorial FRAGMENTA

Otros audiolibros del género o colección Ciencias Humanas