Descargar AudioLibro Laberints: Llocs, Textos, Imatges, Films de Ramon Espelt

Descargar AudioLibro Laberints: Llocs, Textos, Imatges, Films de Ramon Espelt año 2008

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Laberints: Llocs, Textos, Imatges, Films
 • Autor del audiolibroRamon Espelt
 • Fecha de publicación: 5/2/2008
 • EditorialLAERTES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788475846255
 • Valoración del audiolibro: 8.86 de un máximo de 10
 • Votos: 630
 • Autor(a) de la reseña: Plasida Ghghu
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.9 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 13/8/2018
 • Duración: 3 horas con 47 minutos (149 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 29/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP3 - OGG - MPEG4 - WMA - FLAC - WAV - Musepack (compresión ISO - ARC - ZIP - XZ - CBC - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 25 páginas
 • Duración del resumen (audio): 18 minutos (12.5 MB)
 • Servidores habilitados: Hotfile - Mediafire - LimeTorrents - Dropbox - Torrent Project - Google Drive - Torrent Downloads - Uploaded - MEGA
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La paraula laberint, en sentit figurat, és omnipresent en els mitjans de comunicació que donen compte de l'actualitat, on hi troben cada vegada més situacions i temàtiques complicades, confuses, inextricables. L'any 1979 Roland Barthes va organitzar el seminari"La metàfora del laberint", amb la idea d'explorar la seva presència en disciplines molt variades: la mitologia grega, la filosofia, les formes plàstiques, la literatura, el cinema, l'arquitectura i l'urbanisme, els jardins, les matemàtiques, la psicoanàlisi. Aquest plantejament és una de les principals fonts d'inspiració de Laberints. Llocs, textos, imatges, films. Altres esdeveniments coetanis al seminari de Barthes, com la novel·la d'Umberto Eco Il nome della rosa (El nom de la rosa), el joc informàtic Pac-Man o el film The Shining (El resplandor) de Stanley Kubrick van contribuir poderosament a la popularització del laberint. Aquest llibre recull les múltiples facetes d'aquest auge que ha arribat fins als nostres dies, sense oblidar la història mil·lenària dels laberints arreu del món.Laberints presta una especial atenció als laberints com a lloc -sigui el laberint de Chartres, el d'Horta o el de Pontevedra- i a la presència del laberint en la cinematografia contemporània. Els llocs citats són exemples del sentit literal de la paraula laberint, una c...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2008

Otros audiolibros del género o colección Ciencias Humanas

Otros audiolibros en el idioma Catalán