Descargar AudioLibro La Sardana i la Religio de les Bruixes de Jordi Bilbeny

Descargar AudioLibro La Sardana i la Religio de les Bruixes de Jordi Bilbeny año 2015

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: La Sardana i la Religio de les Bruixes
 • Autor del audiolibroJordi Bilbeny
 • Fecha de publicación: 2/5/2015
 • EditorialLIBROOKS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788494338830
 • Valoración del audiolibro: 9.34 de un máximo de 10
 • Votos: 411
 • Autor(a) de la reseña: Gueronimo Xaime
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.27 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 16/9/2018
 • Duración: 5 horas con 18 minutos (208 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 22/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - MPEG4 - AAC - MP3 - WAV - FLAC - ATRAC - MPEG-4 DST (compresión LZO - LZ - ZIP - GZ - TAR - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 40 páginas
 • Duración del resumen (audio): 29 minutos (20 MB)
 • Servidores habilitados: Torrents.me - Dropbox - Microsoft OneDrive - BitShare - FreakShare - Torrent - Mediafire - Localhostr - 4Shared - Amazon Drive
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Una recerca sobre l’espiritualitat arcaicai la geografia sagrada El 5 d’agost del 1552, a Olot, els cònsols i jurats de la Casa de l’Almoina, convocats i reunits pel nunci Pere Salvador Brugats, prohibeixen «lo ball de la sardana y altres balls deshonests». És el primer registre de l’existència de la sardana, que apareix com un ball enemic de la moral i les creences establertes per l’Església catòlica.A partir d’aquest succés, Jordi Bilbeny engega un «gran viatge a la recerca dels fets» que indaga entre els «bocins de mirall» del passat la relació entre les bruixes, conservadores de les tradicions i els cultes precatòlics, i la dansa catalana per excel·lència. La sardana i la religió de les bruixes és una obra exhaustiva que revela els fonaments pagans de la sardana i la persecució a què va ser sotmesa pels estaments de l’Església i les classes dominants, paral·lela a la que es va dur a terme contra la bruixeria. De les actes dels processos inquisitorials fins a festes populars com el Ball del Cornut de Cornellà del Terri, de l’obra de poetes com Salvador Espriu a les arrels basques de la cultura ibera, Bilbeny ens embarca en un viatge per l’imaginari cultural català, sempre desvetllant les veritats que s’amaguen més enllà dels relats oficials. En la seva cerca, ens descobreix l’autèntic caràcter d’alguns dels i...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2015

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Ciencias Humanas