Descargar AudioLibro El Mite de l Etern Retorn: Arquetips i Repeticio de Mircea Eliade

Descargar AudioLibro El Mite de l Etern Retorn: Arquetips i Repeticio de Mircea Eliade año 2015

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: El Mite de l Etern Retorn: Arquetips i Repeticio
 • Autor del audiolibroMircea Eliade
 • Fecha de publicación: 22/9/2015
 • EditorialFRAGMENTA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788415518082
 • Valoración del audiolibro: 7.58 de un máximo de 10
 • Votos: 515
 • Autor(a) de la reseña: Roberto Paniagua
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.67 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 10/9/2018
 • Duración: 2 horas con 35 minutos (104 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 13/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - WMA - AIFF - MPEG-4 SLS - WAV - Shorten - MPEG4 - MP3 (compresión RAR - ZIP - TAR.GZ - LZ - DMG)
 • Incluye un resumen PDF de 17 páginas
 • Duración del resumen (audio): 13 minutos (8.5 MB)
 • Servidores habilitados: 4Shared - Torrent - Mediafire - Gett - iDope - FileServe - Microsoft OneDrive - FreakShare - 1337x - Google Drive
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Aquest llibre constitueix una «introducció a la filosofia de la història». L'historiador de les religions Mircea Eliade interroga les concepcions fonamentals de les societats arcaiques, les quals, tot i conèixer una certa forma d'«història», pugnen per no tenir-ne cap. Per l'home arcaic, les coses es repeteixen fins a l'infinit; en realitat, no passa res de nou sota el sol. Però aquesta repetició té un sentit: ella sola confereix realitat als esdeveniments. Els esdeveniments es repeteixen perquè imiten un arquetip: l'Esdeveniment exemplar. A més a més, mitjançant la repetició, el temps queda suspès o, si més no, la seva virulència és atenuada. El comportament de l'home primitiu és regit per la creença en una realitat absoluta que s'oposa al món profà de les «irrealitats»; en última instància, el món profà no constitueix pròpiament dit un «món»; és l'«irreal» per excel·lència, el no-creat, el no-existent: el no-res.A la introducció, Lluís Duch assenyala que «les idees que apareixen en El mite de l'etern retorn constitueixen l'expressió més diàfana i completa de les bases fonamentals de l'antropologia eliadiana. [...] Transcorreguts més de seixanta anys des de la seva publicació, la lectura d'El mite de l'etern retorn manté un interès notable perquè desafia un bon nombre de llocs comuns de les societats de començ...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Ciencias Humanas

Otros audiolibros en el idioma Catalán