Descargar AudioLibro Ètica Nicomaquea de Aristoteles

Descargar AudioLibro Ètica Nicomaquea de Aristoteles año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Ètica Nicomaquea
 • Autor del audiolibroAristoteles
 • Fecha de publicación: 15/12/2016
 • EditorialOBRADOR EDENDUM
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788494315824
 • Valoración del audiolibro: 7.71 de un máximo de 10
 • Votos: 600
 • Autor(a) de la reseña: Francisa Rondan
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.02 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 7/7/2018
 • Duración: 12 horas con 4 minutos (492 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 13/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - MP3 - MPEG4 - FLAC - Vorbis - WAV (compresión ZIP - AZW4 - TAR.7Z - RAR - TGZ)
 • Incluye un resumen PDF de 84 páginas
 • Duración del resumen (audio): 1 hora con 2 minutos (42 MB)
 • Servidores habilitados: Mediafire - Microsoft OneDrive - Filedropper - Dropbox - FreakShare - Torrent - Google Drive - Toorgle
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: L’Ètica nicomaquea, una obra cabdal de reflexió pràctica, es proposa d’encaminar el capteniment humà tenint en compte els valors socialmentcompartits. És, doncs, un gran exercici intel·lectual dirigit a l’acció i no pas a la teoria. L’ètica aristotèlica argumenta, és clar, però no pretén demostrar res.Constata simplement fets contingents —maneres de fer, hàbits personals, ideals col·lectius—i els explica a partir dels principis humans que els són immanents —deliberació, escolliment, decisió, habituds, virtuts—.L’acció ètica parteix de la manera d’ésser humana, perquè la natura, sempre que origina un ésser, el dota d’un impuls innat per al canvi alhora que lidefineix l’estat perfecte que progressivament ha d’anar assolint. Per a Aristòtil, existir comporta posseir la capacitat d’actuar per a assolir laperfecció, per a obtenir aquella forma ideal que només podem aconseguir si l’activitat fa que sigui real allò que virtualment podem ésser. La vidahumana és, doncs, una feina, una tasca, un acompliment. Allò que l’home pot fer i pot arribar a ésser és el bé. Seguint, sens dubte, latradició socràtica, Aristòtil es distancià de l’utilitarisme i l’hedonisme dels sofistes i erigí el bé en l’ideal d’acord amb el qual hem de regular la vida,tant la individual com la col·lectiva. Tanmateix, aquest bé que tothom desitja no é...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Ciencias Humanas

Otros audiolibros del año 2016

Otros audiolibros de la editorial OBRADOR EDENDUM