Descargar AudioLibro L Organisme Social de Rudolf Steiner

Descargar AudioLibro L Organisme Social de Rudolf Steiner año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: L Organisme Social
 • Autor del audiolibroRudolf Steiner
 • Fecha de publicación: 10/12/2016
 • EditorialLLIBRES DE L INDEX
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788494491146
 • Valoración del audiolibro: 8.28 de un máximo de 10
 • Votos: 336
 • Autor(a) de la reseña: Sepriano Álvarez García
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.04 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 25/9/2018
 • Duración: 1 hora con 25 minutos (58 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 03/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - FLAC - Vorbis - WMA - MPEG4 - MP3 (compresión LZO - ZIP - RAR - XZ - TZO - LZMA - BZ)
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • Duración del resumen (audio): 9 minutos (6.5 MB)
 • Servidores habilitados: Uploaded - Mediafire - FreakShare - Torrentz2 - BitShare - Hotfile - JumpShare
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L’Organisme social de Rudolf Steiner, que fins i tot el lector més ben disposat trobarà xocant en alguns aspectes, pot aportar una nova llum a les propostes actuals en els àmbits polític, econòmic i acadèmic, tot situant-les en el context de les “noves exigències de la realitat de la vida”—tal com diu el propi autor—. Aquesta perspectiva, diguem-ne vitalista, fuig del mer exercici intel•lectual abstracte tot abordant la realitat conflictiva de la qüestió social com la conseqüència de l’estat malaltís de l’organisme social. Steiner capgira l’horitzontalitat de la dialèctica política d’esquerres-dretes i proposa una nova perspectiva des de la verticalitat que suposa la condició humana. Una condició governada per l’esperit, la seva part constitutiva més noble, i completada per les parts anímica i física. Aquesta condició és la que determina les diferents vies de socialització de les persones a partir de les capacitats intel•lectives, caracteriològiques i aptitudinals. Aquest patró ternari és el que dóna base a l’estructura de la pròpia societat com un organisme viu.A partir d’aquestes premises Steiner ens mostra el plantejament que cal fer per tal d’adequar progressivament les institucions socials a l’articulació ternària que exigeix un organisme social sa. En l’actual moment polític tant especial que viu el poble...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Ciencias Humanas

Otros audiolibros de la editorial LLIBRES DE L INDEX

Otros audiolibros del autor Rudolf Steiner

Otros audiolibros en el idioma Catalán