Descargar AudioLibro Saber dir no de Francesc Torralba

Descargar AudioLibro Saber dir no de Francesc Torralba año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Saber dir no
 • Autor del audiolibroFrancesc Torralba
 • Fecha de publicación: 29/9/2016
 • EditorialARA LLIBRES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788416154616
 • Valoración del audiolibro: 9.99 de un máximo de 10
 • Votos: 900
 • Autor(a) de la reseña: Marselo Palafos
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.57 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 8/9/2018
 • Duración: 2 horas con 8 minutos (88 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 21/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - MPEG4 - AAC - MP3 - WAV - WMA (compresión TGZ - Z - RAR - ZIP - CPIO - CAB)
 • Incluye un resumen PDF de 15 páginas
 • Duración del resumen (audio): 11 minutos (7.5 MB)
 • Servidores habilitados: Uploaded - FileHosting - Hotfile - MyUpload - MEGA - Dropbox - 4Shared - BitShare
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Arguments, raó i provocació. El nostre pensador més incisiu ens planteja un nou repte cabdal: sabem dir no? Saber dir no pot arribar a ser una força alliberadora. Però com podem fer-ho sense sentir-nos culpables o sense perjudicar les relacions amb les persones que estimem? Com podem discernir a què cal dir sí i a què cal dir no? Aquest és un procés que requereix aprenentatge i pràctica, però, segons Francesc Torralba, és un art que cal reivindicar.«No pretenc ensenyar a ningú com ha de discernir els seus sís i els seus nos. Senzillament, vindico l’art de saber dir no, un aprenentatge difícil aquest, que va lligat a la maduresa de la vida i a la indignació creixent enfront d’un món que no em plau i que voldria que fos diferent. Molt probablement he viscut ja més de la meitat de la meva vida i m’adono que en el món hi ha un munt de dinàmiques, de tendències i de fenomens que em causen enuig. Ja hi eren quan vaig néixer, però hi persisteixen. Em revolten, em fastiguegen. Voldria que aquest món fos distint, però no pensant en mi, sinó pensant en els meus fills i en els seus. Vull dir no a moltes actituds, tòpics, estereotips, formes de fer i de desfer que em fereixen profundament. Tal vegada molts lectors experimenten el mateix desig. Potser coincidim, potser no. Tant se val. No escric per fer acòlits. Escric per ...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Ciencias Humanas