Descargar AudioLibro Exercicis Espirituals de Ignasi De Loiola

Descargar AudioLibro Exercicis Espirituals de Ignasi De Loiola año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Exercicis Espirituals
 • Autor del audiolibroIgnasi De Loiola
 • Fecha de publicación: 23/6/2018
 • EditorialFRAGMENTA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788415518600
 • Valoración del audiolibro: 9.16 de un máximo de 10
 • Votos: 65
 • Autor(a) de la reseña: Felicito Garzia
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.61 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 8/8/2018
 • Duración: 5 horas con 10 minutos (206 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 03/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - FLAC - AC3 - WAV - MP3 - MPEG4 (compresión CBZ - RAR - AZW - ZIP - CAB - LZ - EML)
 • Incluye un resumen PDF de 43 páginas
 • Duración del resumen (audio): 34 minutos (21.5 MB)
 • Servidores habilitados: 4Shared - The Pirate Bay - FileServe - Mediafire - MEGA
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: A través dels Exercicis espirituals, Ignasi de Loiola sotmet la meditació religiosa a una feina metòdica. El llibre proporciona materials, perfectament estructurats,per a un recés interior de ns a quatre setmanes. Es tracta d’una proposta de pedagogia espiritual amb la nalitat d’elaborar tècnicament una interlocució amb Déu.No és només una lectura, sinó una acció, un drama: el «drama de la vocació » i el «drama de l’elecció»; els Exercicis traslladen a l’exercitant la tasca espiritual i personal de disposar-se a una relació gratuïta amb Déu. Els tres eixosque constitueixen l’experiència dels Exercicis són la centralitat de Crist, l’auscultació dels moviments interns de l’exercitant i la referència al món. Els Exercicis espirituals ofereixen els elements necessaris per prendre consciènciadels dilemes i les accions humanes a partir de la constatació que la mesura de totes les coses no la té el jo humà sinó l’horitzó diví. Els Exercicis espirituals afavoreixen una experiència mística integradora enla mesura que descobreixen la sacralitat del món i la seva diafanitat. Aquesta edició, amb el text castellà original acarat a la traducció catalana—revisada—de Ramon M. Torelló, compta amb una introducció de Josep M. Rambla i amb annexos de Xavier Melloni i Roland Barthes.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2018

Otros audiolibros del género o colección Ciencias Humanas