Descargar AudioLibro La Paraula Trencada: Assaig d Antropologia de Lluis Duch

Descargar AudioLibro La Paraula Trencada: Assaig d Antropologia de Lluis Duch año 2007

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: La Paraula Trencada: Assaig d Antropologia
 • Autor del audiolibroLluis Duch
 • Fecha de publicación: 19/8/2007
 • EditorialL ABADIA DE MONTSERRAT
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCiencias Humanas
 • ISBN: 9788484158769
 • Valoración del audiolibro: 7.68 de un máximo de 10
 • Votos: 636
 • Autor(a) de la reseña: Reyez Sedillo
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.11 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 19/9/2018
 • Duración: 2 horas con 44 minutos (112 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 12/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPEG4 - FLAC - WMA - AU - OGG - MP3 - Apple Lossless - WAV (compresión BZ - CBZ - RAR - ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 23 páginas
 • Duración del resumen (audio): 17 minutos (11.5 MB)
 • Servidores habilitados: Ivoox - Torrent - 4Shared - FileServe - Uploaded - SendSpace - Dropbox - Google Drive
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Directament o obliquament, els deu textos de Lluís Duch reunits en aquest volum tenen com a teló de fons l´actual crisi de la Paraula humana. La creixent problematització de l´educació a casa nostra posa a bastament en relleu el trencament, l´esmicolament, de la Paraula, la seva aguda disfuncionalitat i pèrdua de la seva capacitat orientativa. O, expressant-ho encara d´una manera més negativa, la seva mecanització, la pèrdua o, almenys, el grau i profund esmussament de la seva capacitat simbòlica referencial, al·lusiva. L´anomenat «fracàs escolar», que ateny dimensions summament inquietants a casa nostra, no és sinó una mostra tràgica de la intensa i extensa fractura de la Paraula, de les capacitats expressives, ètiques i estètiques de l´ésser humà. I allí on no hi ha expressió polifònica de l´ésser humà irromp com un mal fat la violència, la degradació de l´humà, la verificació sense traves de l´aforisme: homo homini lupus. A partir de l´actual crisi de l´educació posa a bastament en relleu el trencament, l´esmicolament, de la Paraula, la seva aguda disfuncionalitat en la nostra societat. Des de perspectives diferents, els deu assaigs d´aquest volum proposen accions terapèutiques destinades a recuperar la salut de la Paraula, és a dir, d´una atmosfera personal i comunitària que permeti una saludable convivència en aquests començaments del segle XXI.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Option 1

Option 2

Option 3

Option 4

Option 5
Votar:

Otros audiolibros del género o colección Ciencias Humanas

Otros audiolibros del autor Lluis Duch

Otros audiolibros en el idioma Catalán